Recenze

Souhrn recenzí produktu Balanční podložky:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Balanční podložka inSPORTline Dome

určitě doporučuji po poradě s lékařem některé cvičení samozřejmě nezvládám ale to chce čas

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.11.2013)

koupila jsem si produkt na doporučení lékaře neboť mám bolesti zad,po cvičení na podložce se záda pěkně uvolní a cítím se líp

problém při nafukování vyndat kolíček a přifouknout je nad moje síly,unavím se víc než když cvičím.Mělo by být jednodušší.


Recenze Balanční podložka inSPORTline Grande

Po balanční podložce jsem dlouho toužila. Vybrala jsem nakonec tento produkt a lituji, že jsem to neudělala dříve. Za mě plná spokojenost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.04.2014)

Efektivní - zapojují se svaly, o kterých jsem ani nevěděla :-) Cvičení je zábavné Kvalitní provedení

Zatím jsem na nic nepřišla


Recenze Balanční podložka inSPORTline Dome Plus

Kdo nepotřebuje posilovat ruce, tak je tato balanční podložka jedinečná volba. Kvalitní materiál a zdařilá konstrukce bez zbytečného plastu kolem základny, vyhovující rozměr, příjemné používání. Jsme velmi spokojení.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.08.2019)


Recenze Balanční deska inSPORTline Disk

skladná jednoduchá cvičební pomůcka vhodná pro všechny věkové i váhové kategorie výborná i pro děti pozor na stabilitu a okolní nábytek mohu jen doporučit, je to zase něco jiného než klasické cvičební pomůcky

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.04.2011)

cena skladnost všestranné využití


Recenze Balanční podložka inSPORTline Bumy BC500

balanční plocha přesně určená k cvičení, které je s ní možné dělat. Pro cvičence, kteří chtějí obohatit svůj trénink cviky s balanční dovedností a zapojit tak komplexní svalový systém, je tato plocha nezbytnou součástí vybavení.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.04.2015)

přesně to k čemu to je

žádný


Recenze Balanční podložka inSPORTline Dome Advance

dobrý poměr cena výkon, na originál nemá ale pro domácí použití naprosto dostačující - komu se nechc dávat 4K za originál tak je to vhodná alternartiva

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.12.2014)

tvarově podobný originálu BOSU

skoro nic, ale BOSU je BOSU :-)


Recenze Balanční deska inSPORTline Disk

je to skvělá věcička.Všechno co jsem čekala,tak se splnilo.Nevěřila jsem,že mě to protáhne i za kratičké svičení,ale zjistila jsem,že mám svaly i ty o kterých jsem celý život nevěděla

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.08.2012)

splnilo mé očekávání

je těžké se na něm naučit stát...hahhaha


Recenze Balanční podložka inSPORTline Dome Advance

Téměř totožný s daleko dražším originálem. Cvičím každý den a nemohu si ho vynachválit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.11.2014)

Téměř totožný s daleko dražším originálem. Plně uspokojuje mé potřeby co se pohybových schopností týká.


Recenze Balanční podložka inSPORTline Donut Ball

Výborná novinka - konečně zase něco nového do tělocvičny. Doporučuji jako dárek na vánoce rodičům dětí, určitě lepší tip než "moderní" nesmyslné hračky! Vhodné jako sedátko do rodiny, zajímavý doplněk domácnosti. Jsem cvičitelka mnoha specializací, zejména na balanční plochy. Jestli najdu čas, napíšu metodiku cvičení.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.11.2014)

Zajímavý tvar, vhodný k sezení, opora pro malé dítě při nácviku vstávání a chůze, výborná hračka na cvičení, koulení, házení míčku na terč ad. Vhodné jako meta, doporučuji do MŠ. Určitě bude fajn i v bazénu. Cvičení na něm je náročné, zapojuje vnitřní stabilizační systém, výborné jsou cviky v lehu na boku a na břiše.

Lehce lepivý, přii cvičení vydává zvuk - "vrže". Nic z toho ale nevadí.


Recenze Balanční deska Trickboard Classic Sueno Surf

Díky Trickboardu jsem rozhejbal svaly,o kterých jsem předtím ani nevěděl,že existují.Super pro balanc a zapojení středu těla.Je to zábavný,několikrát denně si s ním hraju jak malej kluk :) .

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.04.2019)

Super volnočasová hračka


Recenze Balanční deska inSPORTline Disk

balanční podložku jsem si objednal na základě shlédnutí tréninkového DVD výborná pomůcka pro rozvoj koordinace mladých fotbalových brankařů díky rozměrům a váze se dá snadno přenášet a proto ji s oblibou používají i moje děti (3,5 a 7 let)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.04.2010)


Recenze Balanční podložka inSPORTline Dome Mini

vřele doporučuji,nedám na něj dopustit,kdykoliv můžete cvičit posilovat nebo rozhýbat po operacích a není zapotřebí ohromných bos

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.01.2016)

super posilovna na doma a bez výmluv,nazabere místo a když se chce zastoupí jakékoliv věže a náčiní.

není


Recenze Masážní balanční podložka inSPORTline Bumy BC400

Kvůli masáži chodidel a posílení vnitřního svalstva celého těla. Využívám třeba při vaření nebo věšení prádla. Jsem spokojená, fantazii se meze nekladou. Doporučuji, cvičení je odlehčené oproti tvrdé podložce.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.05.2015)

Výrobek splňuje to, co má .


Recenze Balanční deska inSPORTline Disk

podložka se dnes již běžně používá při tzv.suchých trénincích balančního cvičení pro hokejisty, jako trenér ji můžu vřele doporučit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.04.2011)

zatím testuji na malém hokejistovi, ale zdá se být skvělá

nevím


Recenze Balanční podložka inSPORTline Dome Mini

- produkt jsem si vybrala hlavně kvůli velikosti vzhledem k prostorám v malém bytě - zatím začínám cvičit, nemohu více posoudit zkušenost - zaujala mi cena, neboť podobné produtky se pohybují ve vyšší cenové kategorii - navíc jsem obdržela zdarma videotrenér jako dárek, což potěší - s koupí jsem spokojena - kvalita výrobku se mi zdá dobrá

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.04.2014)

- menší velikost, vhodný tudíž do menších prostor pro koupi byla rozhodující právě velikost - potěšil mi dárek zdarma - program cvičení a možnost stažení do svého PC popř. CD apod., cvičení tak není vázáno pouze na připojení přes internet - šikovné balení v obalu s uchem - snadný převoz váha - dobrá cena - u výrobku je pumpička pro nafouknutí - dobře se dal nafouknout

- není možno si vybrat z více barev


Recenze Balanční podložka inSPORTline Dome Mini

doporučuji pro cvičení, pokrok je vidět snad od každého cvičení

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.04.2015)

doporučuji na cvičení stability, procvičování hlubokých břišních svalů Verze Dome mini je vynikající do menších prostorů naprosto splnila očekávání

nenapadá


Recenze Balanční podložka inSPORTline Bumy BC500

výrobek je opravdu pro středně pokročilé. Cvičení na této podložce je zatím pro mě náročné. Ale je to výzva!:)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.02.2015)

skladný, lze přifouknout podle potřeby

Pozor: součástí balení není žádná pumpička a výrobek přijde zfouklý


Recenze Balanční deska inSPORTline Disk

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.01.2011)

Podložku používáme jako tréninkovou pomůcku při sportu, ve kterém je zapotřebí rovnováha těla a koordinace pohybu. Podložka je opravdu za přijatelkou cenu a její výhody cenu určitě převyšují :-) .


Recenze Dřevěná balanční podložka inSPORTline

S touto hračkou jsem přišel poprvé do styku na rehabilitaci v nemocnici. Musím říci, že doma se s tím dá vyřádit mnohem více a co lépe, dá se zrychtovat celé tělo. Ačkoli je to jen kus dřeva, dá se říci, že je to nenápadný posilovač téměř celé lidské muskulatury. Hodinku blbnutí a ráno můžete mít problémy vstát. Ono to skutečně funguje tak, že se bavíte, máte pocit že vlastně nic neděláte, ale ráno pocítíte, co vše jste si namohli. Koneckonců, trénink stability se hodí vždy. Dámy jistě potěší zpevnění zadečku, které se dostaví, ať chcete nebo ne a nás „fotříky“ potěší skutečnost, že jde něco dělat i s převisem pupečním. Určitě je ale tato podložka, mimochodem s velmi širokou škálou doplňků, velmi vhodná pro spousty rehabilitačních cviků, kdy je potřeba rovnoměrně zatížit atrofovanou nebo unavenou část párového svalstva. Stehna, kolena, kotníky, kyčle ale i ramena, lokty a zápěstí. To vše se dá srovnat a posílit. U čtyřhlavého stehenního svalu je to ale jen pro rozjezd. Po prvotním rozcvičení a uvolnění budete muset použít např. Eliptický trenažer jako tento: http://www.insportline.cz/694/eliptical-insportline-atlanta-white , nebo Veslovací trenažer : http://www.insportline.cz/1554/veslarsky-trenazer-insportline-ocean nebo aspoň některý z rotopedů na trhu. Sám mám zkušenosti s rotopedy firmy InSPORTline http://www.insportline.cz/rotopedy . Docela mě překvapil povrch plochy desky. Na tom se prostě uklouznout nedá s jakýmkoli typem obuvi či jen na boso. Navíc se to dá perfektně omývat. Stačí jen sprcha. Stojánek je fakt vhodný, protože byste jinak ty nástavce brzy hledali po celém bytě. Navíc to vypadá velmi pěkně i jako doplněk bytu. Na stránkách výrobce (http://www.insportline.cz/1693/drevena-balancni-podlozka-insportline ) lze stáhnout návod na cvičení v PDF a navíc je tam hromádka fotek. Cena je přívětivá, tím spíše, že hlavní zátěžové prvky jsou vyrobeny z kvalitního masívu. Nepletu-li se jedná se o habr, zbytek je MDF dřevotříska. Smontování stojánku je úplná hračka i pro méně zručné dítě. Drží to jen 4 šrouby s metrickým závitem a v protikusech jsou vypouzdřené závity. Chvála dílenskému zpracování.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.06.2010)

Zpracování Balení (nečekaně malé) Povrch desky Množství příslušenství efektivita

Chce to dost trénovat, než se s tím naučíte


Recenze Balanční podložka inSPORTline Dome Advance

Prostě ta nejlepší věc na světě!!!! Vřele doporučuju všem co potřebujou shodit nějaké kalorie a zpevnit si postavu. A navíc vás to fakt bude bavit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.08.2016)

Naprosto dokonalá cvičební pomůcka. Jsem sťastná jak blecha, že jsem tak dobře nakoupila. A ta cena? Je to skoro zadarmo podle mého názoru. Cvičím na tom každý den. Baví mě to úplně šíleně moc. A jako bonus mám hezky zpevněnou postavu. Kdo tohle vymyslel byl fakt génius.

Nic


Recenze Balanční podložka inSPORTline Dome Mini

na doporučení známých jsem si objednala tento výrobek, objevuji svaly o kterých jsem doposud nevěděla :-) zatím je příliš brzy psát o výsledcích, ale mám s toho dobrý pocit. Držte mě palce aby kila šla dolů. Hatju

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.03.2015)

cena, kvalita

barva


Recenze Balanční podložka inSPORTline AirStep

Mám problémy s páteří a především s kosterním svalstvem. Po každodenním cvičení začínám pociťovat učinky cvičení na této podložce. Doporučuji !!!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.01.2012)

Povrch se nesmeká. Je pro všechny věkové skupiny.

Zatím jsem na zápory nepřišla.


Recenze Balanční podložka inSPORTline Dome Advance

Je to druhý výrobek stejného druhu co jsme kupovali, takže opět spokojenost. Kvalita zpracování velmi dobrá. Snad jen zahloubení pro nafukovací ventil trochu vadí při použití s výrobkem dodávané pumpičky.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.04.2018)


Recenze Balanční podložka inSPORTline Dome

cvičení na podložce je zábavné,zatím se učím doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.03.2014)

bezva protažení celého těla dvd-dobrý dárek pro začátečníky rychlé vyřízení objenávky a doprava do 2 dnů

zatím nic,zboží mám krátce


Recenze Balanční podložka inSPORTline Donut Ball

Můj jediný oblíbený koblih. :-) Když s ním necvičím, alespoň na něm sedím. A pokud máte děti, také si jej zamilují, protože se po něm dobře válí. Můžete ho vypustit a vzít kamkoli s sebou, pak ho rychle nafouknete pumpičkou. Je z podobného materiálu jako power bally, jen ještě o něco pevnější, takže dost vydrží. Je perfektně omyvatelný. Pro cvičení v létě doporučuji i přes teplo dlouhé kalhoty, protože jinak se k němu přilepíte. Každopádně doporučuji všem, kteří chtějí kromě cvičení i neotřelý doplněk do moderní domácnosti.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.07.2014)

Skladný, víceúčelový, zapadne do interiéru i jako sedátko. Kompromis mezi bosu balanční podložkou a over ballem.

Nedají se na něm provozovat balanční cviky vestoje, protože nemá stabilní základnu.


Recenze Balanční deska inSPORTline Disk

oba dve výrobky jsou velmi vhodné do domácí malé tělocvičny, obzvláště pro starší lidičky, kteří moc nejsou na to, aby docházeli na fitka a i to stojí moc peněz pro důchodce moc to není dostupné, neboť jeden až 2 vstuzpy do fitka, vyčerpá peníze na tyto pomůcky. a může se cvičit doma několikrát denně. Moc doporučuji !!! Ještě má kmitací tyč, nevím, jak moc ji budu používat vzhledem ke svému postižení, ale rodina určitě. Váhala jsem, jestli ji nevrátím, ale rozhodla jsem se, že to udělá rodině službu.Děkuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.04.2010)

Je to dobrá věc, ale protože mám ještě podobný, otočný kotouč s bodlinkama, nevím, jak se to jmenuje, tak je to jen na doplnění. ale i za to díky.

n i c !!!


Recenze Balanční podložka inSPORTline AirStep

Když jsem si na to poprvé stoupla, měla jsem strach, že skončím se zlomenou rukou a rozbitou hlavou. Po týdnu na něm v pohodě stojím na jedné noze a hlavně mám 2 kg mínus.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.06.2013)

Přesně splňuje co jsem si představovala. Už dlouho jsem chtěla bosu a zdálo se mi to drahé a tohle je o 2 000 levnější.

Posilovací gumy, které se připínají z boku při tahání trošku vržou. Tam kde jsou uchyceny. Ale není to nic hrozného.


Recenze Balanční deska inSPORTline Disk

Vyborny pomocnik na nacvicenie rovnovahy a posilovanie vnutorneho svalstva pohyboveho aparatu. Vzhladom na cenu je mozne byt zhovievavejsi k tomu, ze je to z plastu. Vdaka tomu je vyrobok aj lahky. Aj ked si myslim, ze sa obchodna prirazka pohybuje na urovni stoviek percent, podlozka sa podla mna vyplati. Kto chce kvalitnejsie spracovanie, lepsie materialy a nevadi mu vyssia hmotnost, odporucam zvazit drahsie varianty. Pripadne vyrobu podomacky.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.12.2010)

Vyborny pomocnik na nacvicenie rovnovahy a posilovanie vnutorneho svalstva pohyboveho aparatu. Je to male (skladne), nehrozi uraz vplyvom padu pri cviceni. Vzhladom na vypracovanie vysoka zarucena nosnost. Cloveku staci na cvicenie malo, nohy sa rychlo unavia. Ja mam max. po 10 minutach unavene nohy (roztrasu sa).

Mam urcite obavy ohladom robustnosti, vyrobok je z plastu a najprv mi prisiel poskodeny. V predajni mi vsak podlozku vymenili za novu a povedali, ze sa s tym stretli prvy raz. Lepsie je na nej stat naboso alebo v obuvi, v ponoskach sa na nej trochu smyka.


Recenze Balanční podložka inSPORTline Grande

Zakoupila jsem jako rehabilitační pomůcku po operaci kolena. Jsem velice spokojena, naplnilo to moje očekávání. V cvičení budu určitě pokračovat i po rehabilitaci. Doporučuji všem, komu se nechce za cvičením dojíždět a rádi si zacvičí v klidu a v pohodě doma.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.03.2014)


Recenze Balanční podložka inSPORTline Bumy BC500

Jsem naprosto spokojená s tímto internetovým obchodem a až zase něco z tohoto sortimentu budu potřebovat, opět se sem vrátím.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.11.2014)

Dobrá rehabilitační pomůcka za dobrou cenu a velice rychlé dodání objednaného produktu.


Novinky

Balanční podložka na SM systém

SM systém je novinkou mezi cvičeními na posílení hlubokých svalů a držení těla. S oblibou jej využívají především ženy. Jak jim pomáhá balanční podložka?


Aerobní pomůcky pro váš zdravý život

K pevnější postavě i lepší fyzické kondici vám pomohou aerobní pomůcky na procvičení hlubších svalů.


Velký přehled - balanční cvičební pomůcky, které pomáhají

Balanční cviky pomáhají při rehabilitacích i při posilování hlubokých svalů a pro zpevnění páteře. Jejich účinky jsou ohromující. Jaké pomůcky ke cvičení poslouží?